دوره آموزشی جامع ایلاستریتور

طراحی تصاویر وکتور در حوزه های لوگو، موشن گرافیک، هویت بصری
تو دوره ایلاستریتور چه خبره؟

اصلا ایلاستریتور چی هست؟ چه کاربردهایی داره؟ محمود آراسته نسب هم از خودش میگه و هم این دوره و اینکه قراره چه اتفاقایی بیوفته.

اطلاعات دوره اطلاعات کلی

اطلاعات دوره
ایلاستریتور چیه؟

چقدر با طراحی وکتور آشنایی داری؟ میدونـی چه تفـاوت هایی با طـراحـی پیکسـل داره؟
همین تفاوت ها و مزیت هایی که طراحی وکتور برای بعضی از کارها داره باعث شده تا دو نوع نرم افزار های گرافیکی داشته باشیم: نرم افزارهایی که بر اساس پیکسل ها کار می کنن، مثل فتوشاپ، و نرم افزاری هایی که بر پایه ی وکتور هستن، مثل ایلاستریتور؛ حالا این مزیت ها چیا هستن؟
یکی اینکه طراحی های وکتور با تغییر ابعاد کیفیتشون تغییر نمیکنه، هم میتونیم در ابعاد کارت ویزیت چاپشون کنیم و هم در ابعاد یه بنر شهری، و این قابلیت تو تصاویر پیکسل وجود نداره.
دومیش اینکه قابلیت ویرایش و تغییر تو طراحی های وکتور تو تمام مراحل وجود داره و همیشه دست طراح بازه ولی تو طراحی های پیکسل، محدودیت های بیشتری وجود داره و خیلی ویژگی ها و ظرفیت های دیگه که ایلاستریتور رو به یک ابزار خاص و متفاوت برای طراحان و هنرمندان تبدیل کرده.
این دوره آشنایی جامع و کاملی با کلیت بخش ها، ابزارها و ظرفیت های ایلاستریتور هست و برای هنرمندانی که قصد دارن طراحی با ابزارهای وکتور رو شروع کنن، یه دوره ی آموزشی کاملا مناسبه.



مخاطبین دوره

گستره ی کاربردهای ایلاستریتور و طراحی وکتور خیلی وسیعه و تو کارهای زیادی می تونه استفاده بشه، از طراحی لوگو و هویت بصری تا طراحی پوستر، نقاشی دیجیتال و حتی طراحی کاراکتر، برای تولیدات انیمیشن و موشن گرافیک. اگر شما به حوزه های گرافیک، طراحی و موشن علاقه داشته باشی، حتما در مسیر یادگیری و تولید، با ایلاستریتور ملاقات می کنی. البته شرکت در این دوره هیچ پیش نیازی نداره و مخاطبین این آموزش، افرادی هستن که هیچ آشنایی با ادوبی ایلاستریتور ندارن.

پایان دوره

هنرجویان در پایان این دوره به محیط نرم افزار و ابزارهای اصلی اون تسلط کامل پیدا کردن و می تونن با استفاده از ابزارهای ترسیم، انواع شکل ها رو با کاربرد های مختلف رسم کنن. انجام تمرینات مختلف و متنوع برای هر بخش، هنرجویان رو به فرایند تولید اثر مسلط می کنه و نه اینکه فقط با ابزارها آشنا کنه.. و بعد از اون، می تونه با الگو برداری یا ایده پردازی تولید هر اثر رو شروع کنه.
ابزار ایلاستریتور می تونه تو حوزه های مختلفی به صورت تخصصی استفاده بشه، که طبیعتا نیازمند آموزش های تخصصی هم هست، اما با گذروندن این دوره، خیال هنرجو از تسلط عمومی و جامع به نرم افزار کاملا راحت میشه.

مدرک معتبر دو زبانه دانشگاه تهران

اگر جزو هنرجوهایی باشی که تمام تمرینات و به ویژه پروژه پایانی رو با موفقیت انجام بدی یه مدرک معتبر دو زبانه از پژوهشکده ی دانشگاه تهران می گیری، کسب این مدرک میتونه یه ویژگی و امتیاز خاص و ویژه برای رزومه ی کتبی شما باشه تا به کارفرماهای مختلف ارائه بدی و به همین دلیل اصلا قرار نیست کسب این مدرک کار آسونی باشه و اگر علاقه‌مند به داشتنش باشی باید وقت و تلاش زیادی براش صرف کنی، البته فراموش نکنی که مهمترین مولفه پرتفولیو قوی و حرفه ای و داشتن نمونه کارهای حرفه ای و اصولی هست.


چجوری با استاد ارتباط دارم؟
تو هر فصل می تونی سوالات نرم افزاری و تخصصیت رو از اساتید یا منتورها بپرسی.

البته تیم آکادمی رویاد همیشه در کنارته تا هرجایی که تو این فرایند به مشکل خوردی سریعا پیگیری کنه. پس اصلا نگران نباش!

برای ارتباط با پشتیبانی میتونی با شماره 42887109 - 021 تماس بگیری یا داخل سایت تیکت بدی.
بیشتر  
کمتر  
اطلاعات دوره
سطح مبتدی
تعداد فصول 8 فصل
تعداد جلسات 21 جلسه
پشتیبانی استاد و منتور
تاریخ عرضه ثبت نام امکان پذیر است
تعداد بازدید 9993 نفر
درباره استاد
پیش نیاز دوره

آشنایی با نرم افزار فتوشاپ


نمونه تمرین هنرجوی این دوره ( الهام مطلبی خسروشاهی )

ویژگی های خاص دوره

آموزش دادن یه نرم افزار کار سختی نیست و شاید خیلی ها بتونن انجامش بدن، ولی آموزشی که بتونه مهارت های لازم و اساسی مورد نیاز برای ورود به بازارکار رو داشته باشه هرجایی گیر نمیاد. چرا هرجایی گیر نمیاد؟

خیلی از مدرس ها صرفا تجربه ی تدریس دارن و اتفاقا خیلی هم مدرس های خوبی هستن و مطالب رو به خوبی منتقل میکنن اما تجربه ای تو تولید ندارن و فقط به نرم افزار مسلط هستن، اما تمام مدرس های سامانه آنلاین رویاد، از فعالان با تجربه ای هستن که تو پروژه های حرفه ای داخلی و خارجی حضور داشتن و رزومه ی پرباری دارن که تو صفحه ی هر استاد جداگانه بارگذاری شده و می تونید ببینید.

مزیت اصلی اینکه مدرس رزومه ی قوی در تولید داشته باشه اینه که:

اولا از نرم افزار فقط اون چیزی رو یاد میگیری که تو تولید بهش نیاز داری و اینجوری مجبور نیستی کلیییی وقت برای یادگرفتن همه ی قسمت های کاربردی و غیرکاربردی بگذاری. تو زمان کمتر دقیقا اون چیزی رو که لازم داری یاد میگیری.

دوما مسیر درستی رو در یادگیری طی میکنی که باعث میشه سرعت و دقتت در زمان تولید یه پروژه خیلی بالاتر بره. چرا که مدرس به خاطر تجربه ای که داره راه ها و مسیر های اشتباه و غلط که در انجام پروژه باعث ایجاد مشکل میشه رو میدونه و به تو منتقل می کنه تا بتونی تصمیم درستی بگیری.

سوما ورود به بازارکار مهارت های خیلی بیشتری از فقط کار با نرم افزار نیاز داره، مهارت هایی مثل تحلیل و آنالیز رفرنس، مراحل ایده یابی و روش های رسیدن به ایده های خلاقانه، دانش هنری و شناخت مولفه های مهم برای اثر گذاری روی مخاطب و ... و مدرسی می تونه به همه ی این ها مسلط باشه که رزومه ی موفقی در تولید داشته باشه.

چهارما تولید چالش های جدی داره که فقط با تجربه میشه اون ها رو شناخت. دقیقا مثل تفاوت درسی که تو دانشگاه می خونن و چیزی که تو کارخونه بهش نیازه. اگر بدون هیچ پیش زمینه ای از این چالش ها وارد فضای تولید بشی باید مدت ها خودت سعی و خطا کنی و با کارفرما ها کلنجار بری، تا بتونی این چالش ها رو رفع کنی. اما اگر در همون دوران آموزش به واسطه تجربه ی مدرس با خیلی از این چالش ها آشنا بشی و براش آماده باشی قطعا زمانی که وارد بازار کار بشی از بقیه جلوتری.


نمونه تمرین هنرجوی این دوره ( هانیه راعی )
چه ابزار و وسایلی لازم دارم؟

نرم افزار ایلاستریتور، به سیستم سخت افزاری چندانی نیاز نداره، البته اگر در آینده بخواید پروژه های سنگین و حجیم انجام بدین بهتره رام و پردازنده ی مرکزی قوی داشته باشین تا سیستم دچار کندی نشه.

برای این دوره و انجام تمرینات و بخش خیلی زیادی از استفاده های عمومی، سیستم ها عادی و خانگی هم جوابگوی کار شما خواهند بود.
از نظر دانشی هم این دوره هیچ پیش نیازی نداره و آموزش ها از صفر، برای افرادی که هیچ آشنایی قبلی با ایلاستریتور ندارن، تهیه شده.


نمونه تمرین هنرجوی این دوره ( پریسان گچ بران )

چرا رویاد؟

آموزشگاه های آنلاین و غیرحضوری تو حوزه گرافیک و انیمیشن سالهاست که در دنیا مشغول فعالیتن و سابقه ی طولانی دارن و مدارسی مثل منتور و یودمی که جزو مدارس تراز اول جهان هستن هم از دوره های غیرحضوری استفاده می کنن. پاندمی کرونا باعث شد همه ی فعالیت های آموزشی به اجبار به سمت مجازی و غیرحضوری بودن برن و حالا دیگه همه ی مخاطبین به مزیت های این مدل آگاه هستن.

اما در کنار همه ی مزیت ها، اگر یکسری از نکات رعایت نشه، دوره های غیرحضوری میتونن کاملا بی اثر و بی فایده باشن.

تو سامانه آنلاین رویاد، هم تجربه ی دوره های حضوری رو داشتیم و هم تجربه ی انواع دوره های غیرحضوری و بعد از اینکه بازخورد های روش های مختلف رو جمع آوری و بررسی کردیم، روش و پلتفرم اختصاصی سامانه آنلاین رویاد رو بعد از چندین ماه کار، رو نمایی کردیم.

مهم ترین ویژگی های این روش چیا هستن؟


1. اولویت با کسب مهارت

اصلی ترین تمرکز در طراحی پلتفرم آموزشی رویاد، روی کسب مهارت بوده.به همین دلیل سعی کردیم تمام مولفه هایی که یه دوره مهارت آموزی رو از یه دوره حفظ نرم افزار متفاوت میکنه اعمال کنیم. از ارتباط هنرجوها با هم و رشد گروهی و شبکه سازی تا اهمیت ویژه تمرینات در مسیر پیشرفت هنرجوها و البته درنظر گرفتن محرک های آموزشی که هنرجوها رو تو حفظ روحیه و پشتکارشون برای تلاش کمک کنه.


2. حذف دغدغه ی زمان و مکان

یکی از اصلی ترین دغدغه های هنرجویان دوره های مختلف این بود که برنامه ی کلاس با کارهای دیگه شون تداخل داشت و یا اینکه تا زمان شروع جلسه ی بعد فرصت برای تمرین کافی و تسلط به موضوع قبل رو نداشتن و همین باعث عقب افتادن از کلاس و به مرور بی انگیزگی و رها کردن کلاس می شد. اما تو سامانه آنلاین رویاد تمام این دغدغه ها رفع شده و بدون هیچ استرسی هر ساعت از شبانه روز هنرجو می تونه محتوای آموزشی رو ببینه، برای استادش سوال بفرسته، هر چقدر که لازمه برای تمرین وقت بذاره و زمانی که مطمئن شد به اون سرفصل مسلط شده وارد بخش بعد بشه.


3. اگه تمرین نمی کنی این دوره بدردت نمی خوره

این جمله یکی از اصلی ترین مولفه های پلتفرم آموزشی رویاده، هیچ کس تا حالا فقط با دیدن ویدئو آموزشی مهارتی کسب نکرده، یا با دانلود و آرشیو کردن دوره ها، به همین دلیل تمرینات جزو سفت و سخت ترین بخش های دوره های رویاد هستن و حتی مدرک معتبری که از دانشگاه تهران در پایان داده میشه به شرط انجام تمرین ها هست. موضوع و عنوان هر تمرین به طور مداوم چک میشه و برای بهتر شدن بروز رسانی میشه و مدرس دوره هم با دقت تمرینات رو بررسی میکنه و ضعف ها و کاستی ها رو برای هنرجو می فرسته. ما با قاطعیت میگیم که این راه، یعنی انجام تمرین و برطرف کردن نقاط ضعف تنها راه پیشرفته.



چه بازار کاری وجود داره؟


همونطور که گفتیم، حوزه هایی که میشه با ایلاستریتور تولید اثر کرد واقعا زیاده، از استودیو های گرافیک و موشن گرافیک و آژانس های تبلیغاتی تا دفاتر فنی حوزه چاپ و نشر می تونن مقصد فعالیت یه هنرمند، که از ابزار ایلاستریتور استفاده می کنه، باشن.

فعالیت به عنوان فریلنس هم، تو حوزه هایی مثل طراحی لوگو و نشان و هویت بصری برای شرکت ها و مجموعه، طراحی کاراکتر و وسایل برای موشن گرافیک، طراحی پوستر و ... میشه فعالیت کرد.

عموما هنرمندانی که تو این عرصه ها مشغول فعالیت هستن، اولا فقط به ایلاستریتور مسلط نیستن و حتما ابزارهایی مثل فتوشاپ رو هم کامل مسلط هستن.
دوما در کنار ابزار، حتما دانش و مهارت های هنری خودشون رو متناسب با حوزه ای که هستن، تقویت می کنن.


نمونه تمرین هنرجوی این دوره ( محمد مهدی هاشمیان )
مدرک پایان دوره

تقریبا در تمام حوزه ها و مخصوصا حوزه ی گرافیک و انیمیشن مهم ترین و اصلی ترین ملاکِ یه کارفرما برای انتخاب فرد، رزومه و پرتفولیو اون هست و نه مدرکش اما اگر کارفرما بین دو یا چندین نفر بخواد تصمیم نهایی رو بگیره اون وقته که اعتبار مدارک و گواهی های افراد کاملا تعیین کننده میشه. و خب مشخصه که اعتبار یه مدرک به جایی که اون رو صادر میکنه.
گواهی های پایان دوره در سامانه آنلاین رویاد به دو زبان فارسی و انگلیسی، و از طرف پژوهشکده ی دانشگاه تهران صادر میشه که مهر دانشگاه رو داره و میشه با قاطعیت گفت جایی معتبرتر از دانشگاه تهران نداریم و بدون شک اعتبار این مدرک در کنار یه رزومه و پرتفولیو حرفه ای می تونه نظر هر کارفرمایی رو جلب کنه.

از اینجا می تونی تصویری از یه نمونه گواهی های صادر شده برای هنرجوها رو ببینی.


نمونه تمرین هنرجوی این دوره ( مریم قمریان )

دوره آموزشی جامع ایلاستریتور سرفصل های دوره

سرفصل های دوره

دوره آموزشی جامع ایلاستریتور

در این فصل می خوایم با محیط نرم افزار و یکی دو تا از ابزارهاش آشنا بشیم
1-1 . اسناد '00:13 1-2 . Artboards '00:10 1-3 . ابزارهای Zoom , Pan '00:21
در این فصل می ریم ببینیم این خطوط راهنما چجوری میخوان ما رو تو ترسیم اشکال و مسیرها و .. کمک کنن و در کنارش حالت های رنگی رو هم بررسی می کنیم
2-1 . خط ها '00:39 2-2 . شکل ها '00:25 2-3 . رنگ ها و سواچ ها '00:17
در فصل های قبل اشاره هایی به استروک ها کردیم ولی در این فصل می خوایم کامل تر در مورد اونا و نوشته ها صحبت کنیم
3-1 . انواع استروک '00:30 3-2 . کار با نوشته ها '00:30
چون با ابزارهای پیش فرض ترسیم مسیرها آشنا شدیم در این فصل می تونیم شکل های دلخواهمون رو رسم کنیم
4-1 . شکل ها '00:35 4-2 . ابزار مداد '00:11 4-3 . ابزار brush '00:22
در این فصل به خلق مسیرهای دلخواهمون ادامه می دیم و با یکی دیگه از ابزارها آشنا می شیم
5-1 . خلق مسیر '00:22 5-2 . ابزار Pen '00:39 5-3 . ترسیم '00:10
در این فصل یاد می گیریم چجوری فایل ها رو برای انتشار تو فضای مجازی ( موبایل ها، سایت ها و ... ) آماده کنیم و در آخر هم با پنل Appearance آشنا می شیم
6-1 . گرافیک موبایل '00:35 6-2 . Appearance '00:20
در این فصل می خوایم تفاوت ابزارهای transform با افکت transform و نحوه تراز و توزیع رو یاد بگیریم
7-1 . Scale ، Rotate ، Shear و Reflect '00:34 7-2 . Align , Distribute '00:28
در این فصل می خوایم کار با شیب رنگ و تصاویر رو با هم شروع کنیم و ببینیم gradiant چه امکاناتی رو در اختیار ما قرار میده
8-1 . شیب رنگ '00:29 8-2 . تصاویر '00:34

نظرات هنرجویان دوره آموزشی جامع ایلاستریتور

نظرات هنرجویان

محمد مهدی هاشمیان 30-بهمن-1399 12:37

به نظر من خیلی بهتر میشود اگه کمی قیمت ها را کمتر کنید چون کسانی که مشکل مالی دارند نمیتوانند از این دوره ها استفاده نمایند یا من خودم بعضی سایت ها را بررسی کردم آموزش های ادوبی را حتی رایگان هم داشت ولی خیلی کیفیت کارشون و اون استادشون خوب نبود و آموزش های شما خیل بهتر از اون ها هست ولی برای افرادی که قیمت را اصل کار میدانند میتوانه یک مشکل باشه