دوره مستند سازی در بحران

شرایط مستند سازی در بحران به چه صورته ؟

تو دوره مستند سازی در بحران چه خبره؟

خودت رو برای هر کاری آماده کن!

اطلاعات دوره اطلاعات کلی

اطلاعات دوره

مستندسازی بحران چیست؟

وقتی شرایط خاصی که پیش بینی نشده مثل سیل و زلزله ، حمله نظامی و خیلی از حوادث دیگه به وقوع میپیونده شرایط بحرانی به وجود میاد ، یکی از کارکردهای مستندسازی حضور مستندساز در میدان و جمع آوری تصاویر از رخدادهای اون وضعیته . این تصاویر برای درک درست مردم و اطلاع رسانی در فضای واقعی و مجازی از طریق تلویزیون و سایر رسانه ها تاثیر بسزایی دارن . گاهی اوقات یک سری اتفاقات مانند جنگ، زلزه، سیل یا... بر روی روند کاری مستند سازی تاثیر میذاره، و فرد مستند ساز برای ساخت یک مستند کامل و مفهومی نیازمند یادگیری یک سری ملزوماته، که اینها، مستند سازی در شرایط بحران رو براش آسونتر میکنه و باعث میشه مستندی هم که میسازه یک مستند کامل باشه. ما تو این دوره سعی کردیم تمام جزئیاتی که یک مستند ساز نیاز داره در شرایط بحران بلد باشه رو با مثال براتون شرح بدیم. مستند سازی در بحران رو در قبل و بعد از انقلاب مورد بررسی قرار دادیم و در مورد مستند سازی بحران، در فضای بین المللی، با هم به صورت مفصل گفت و گو کردیم.

مخاطبین دوره

 

همه علاقمندانی که آشنایی مقدماتی با مستندسازی دارن می‌تونن از این دوره جهت توانمندسازی خودشون در شناخت مستند سازی در فضاهای بحران و رسیدن به خروجی مناسب استفاده کنن.
چه اتفاقی برای مخاطبین بعد از گذروندن دوره می‌افته؟ 
در هر برهه‌ای از تاریخ معاصر با به وجود اومدن بحران‌های طبیعی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و نظامی مانند جنگ‌ها، هنرمندانی رشد و ظهور پیدا کردن که در تاریخ ماندگار شدن؛ برای همین موضوع همیشه جامعه نیازمند به داشتن مستندسازان بحرانی هست که پس از وقوع بحران‌های پیش‌بینی نشده بتوانن نقش ایفا کنن. بعد از پایان این دوره انتظار میره مخاطبین از طریق تجربه‌نگاری از فضای مستندسازی بحران بتونن در زمان قرارگیری در موقعیت مذکور تصمیم درست جهت ساخت مستند خودشون رو بگیرن.
این دوره برای تمام علاقه مندان به یادگیری مستندسازی در بحران مناسبه.


پایان دوره

مدرک معتبر دو زبانه دانشگاه تهران 

اگر جزو هنرجوهایی باشی که تمام تمرینات و به ویژه پروژه پایانی رو با موفقیت انجام بدی، یه گواهی کسب مهارت معتبر دو زبانه از پژوهشکده ی دانشگاه تهران می گیری، کسب این مدرک میتونه یه ویژگی و امتیاز خاص و ویژه برای رزومه ی کتبی شما باشه تا به کارفرماهای مختلف ارائه بدی و به همین دلیل اصلا قرار نیست کسب این مدرک کار آسونی باشه و اگر علاقه مند به داشتنش باشی باید وقت و تلاش زیادی براش صرف کنی، البته فراموش نکنی که مهمترین مولفه پرتفولیو قوی و حرفه ای و داشتن نمونه کارهای حرفه ای و اصولی هست.


چجوری با استاد ارتباط دارم؟
تو هر فصل می تونی سوالات نرم افزاری و تخصصیت رو از اساتید یا منتورها بپرسی.

البته تیم پشتیبانی آکادمی رویاد همیشه در کنارته تا هرجایی که تو این فرایند به مشکل خوردی سریعا پیگیری کنه. پس اصلا نگران نباش!

برای ارتباط با پشتیبانی میتونی با شماره 42887109 - 021 تماس بگیری یا داخل سایت تیکت بدی.
بیشتر  
کمتر  
اطلاعات دوره
سطح متوسط
تعداد فصول 5 فصل
تعداد جلسات 5 جلسه
پشتیبانی استاد و منتور
تاریخ عرضه امکان ثبت نام هست
تعداد بازدید 2481 نفر
درباره استاد
پیش نیاز دوره

علاقه به مستندسازی

ویژگی های خاص دوره

آموزش دادن یه نرم افزار کار سختی نیست و شاید خیلی ها بتونن انجامش بدن، ولی آموزشی که بتونه مهارت های لازم و اساسی مورد نیاز برای ورود به بازارکار رو داشته باشه هرجایی گیر نمیاد. چرا هرجایی گیر نمیاد؟

خیلی از مدرس ها صرفا تجربه ی تدریس دارن و اتفاقا خیلی هم مدرس های خوبی هستن و مطالب رو به خوبی منتقل میکنن اما تجربه ای تو تولید ندارن و فقط به نرم افزار مسلط هستن، اما تمام مدرس های آکادمی رویاد، از فعالان با تجربه ای هستن که تو پروژه های حرفه ای داخلی و خارجی حضور داشتن و رزومه ی پرباری دارن که تو صفحه ی هر استاد جداگانه بارگذاری شده و می تونید ببینید.

مزیت اصلی اینکه مدرس رزومه ی قوی در تولید داشته باشه اینه که:

اولا از نرم افزار فقط اون چیزی رو یاد میگیری که تو تولید بهش نیاز داری و اینجوری مجبور نیستی کلیییی وقت برای یادگرفتن همه ی قسمت های کاربردی و غیرکاربردی بگذاری، تو زمان کمتر دقیقا اون چیزی رو که لازم داری یاد میگیری.

دوما مسیر درستی رو در یادگیری طی میکنی که باعث میشه سرعت و دقتت در زمان تولید یه پروژه خیلی بالاتر بره، چرا که مدرس به خاطر تجربه ای که داره راه ها و مسیر های اشتباه و غلط که در انجام پروژه باعث ایجاد مشکل میشه رو میدونه و به تو منتقل می کنه تا بتونی تصمیم درستی بگیری.

سوما ورود به بازارکار مهارت های خیلی بیشتری از فقط کار با نرم افزار نیاز داره، مهارت هایی مثل تحلیل و آنالیز رفرنس، مراحل ایده یابی و روش های رسیدن به ایده های خلاقانه، دانش هنری و شناخت مولفه های مهم برای اثر گذاری روی مخاطب و ... و مدرسی می تونه به همه ی اینها مسلط باشه که رزومه ی موفقی در تولید داشته باشه.

چهارما تولید چالش های جدی داره که فقط با تجربه میشه اون ها رو شناخت، دقیقا مثل تفاوت درسی که تو دانشگاه می خونن و چیزی که تو کارخونه بهش نیازه. اگر بدون هیچ پیش زمینه ای از این چالش ها وارد فضای تولید بشی باید مدت ها خودت سعی و خطا کنی و با کارفرماها کلنجار بری، تا بتونی این چالش ها رو رفع کنی؛ اما اگر در همون دوران آموزش به واسطه تجربه ی مدرس با خیلی از این چالش ها آشنا بشی و براش آماده باشی قطعا زمانی که وارد بازار کار بشی از بقیه جلوتری.


چرا رویاد؟

آکادمی های آنلاین و غیرحضوری تو حوزه گرافیک و انیمیشن سالهاست که در دنیا مشغول فعالیتن و سابقه ی طولانی دارن و مدارسی مثل منتور و یودمی که جزو مدارس تراز اول جهان هستن هم از دوره های غیرحضوری استفاده می کنن. پاندمی کرونا باعث شد همه ی فعالیت های آموزشی به اجبار به سمت مجازی و غیرحضوری بودن برن و حالا دیگه همه ی مخاطبین به مزیت های این مدل آگاه هستن.

اما در کنار همه ی مزیت ها، اگر یکسری از نکات رعایت نشه، دوره های غیرحضوری میتونن کاملا بی اثر و بی فایده باشن.

تو آکادمی رویاد، هم تجربه ی دوره های حضوری رو داشتیم و هم تجربه ی انواع دوره های غیرحضوری و بعد از اینکه بازخورد های روش های مختلف رو جمع آوری و بررسی کردیم، روش و پلتفرم اختصاصی آکادمی رویاد رو بعد از چندین ماه کار، رو نمایی کردیم.

مهم ترین ویژگی های این روش چیا هستن؟


1. اولویت با کسب مهارت

اصلی ترین تمرکز در طراحی پلتفرم آموزشی رویاد، روی کسب مهارت بوده.به همین دلیل سعی کردیم تمام مولفه هایی که یه دوره مهارت آموزی رو از یه دوره حفظ نرم افزار متفاوت میکنه اعمال کنیم. از ارتباط هنرجوها با هم و رشد گروهی و شبکه سازی تا اهمیت ویژه تمرینات در مسیر پیشرفت هنرجوها و البته درنظر گرفتن محرک های آموزشی که هنرجوها رو تو حفظ روحیه و پشتکارشون برای تلاش کمک کنه.


2. حذف دغدغه ی زمان و مکان

یکی از اصلی ترین دغدغه های هنرجویان دوره های مختلف این بود که برنامه ی کلاس با کارهای دیگه شون تداخل داشت و یا اینکه تا زمان شروع جلسه ی بعد فرصت برای تمرین کافی و تسلط به موضوع قبل رو نداشتن و همین باعث عقب افتادن از کلاس و به مرور بی انگیزگی و رها کردن کلاس می شد. اما تو آکادمی رویاد تمام این دغدغه ها رفع شده و بدون هیچ استرسی هر ساعت از شبانه روز هنرجو می تونه محتوای آموزشی رو ببینه، برای استادش سوال بفرسته، هر چقدر که لازمه برای تمرین وقت بذاره و زمانی که مطمئن شد به اون سرفصل مسلط شده وارد بخش بعد بشه.


3. اگه تمرین نمی کنی این دوره بدردت نمی خوره

این جمله یکی از اصلی ترین مولفه های پلتفرم آموزشی رویاده، هیچ کس تا حالا فقط با دیدن ویدئو آموزشی مهارتی کسب نکرده، یا با دانلود و آرشیو کردن دوره ها، به همین دلیل تمرینات جزو سفت و سخت ترین بخش های دوره های رویاد هستن و حتی مدرک معتبری که از دانشگاه تهران در پایان داده میشه به شرط انجام تمرین ها هست. موضوع و عنوان هر تمرین به طور مداوم چک میشه و برای بهتر شدن بروز رسانی میشه و مدرس دوره هم با دقت تمرینات رو بررسی میکنه و ضعف ها و کاستی ها رو برای هنرجو می فرسته. ما با قاطعیت میگیم که این راه، یعنی انجام تمرین و برطرف کردن نقاط ضعف تنها راه پیشرفته.


مدرک پایان دوره

تقریبا در تمام حوزه ها و مخصوصا حوزه ی گرافیک و انیمیشن مهم ترین و اصلی ترین ملاکِ یه کارفرما برای انتخاب فرد، رزومه و پرتفولیو اون هست و نه مدرکش اما اگر کارفرما بین دو یا چندین نفر بخواد تصمیم نهایی رو بگیره اون وقته که اعتبار مدارک و گواهی های افراد کاملا تعیین کننده میشه و خب مشخصه که اعتبار یه مدرک به جاییه که اون رو صادر میکنه.
گواهی های پایان دوره در آکادمی رویاد به دو زبان فارسی و انگلیسی، و از طرف پژوهشکده ی دانشگاه تهران صادر میشه که مهر دانشگاه رو داره و میشه با قاطعیت گفت جایی معتبرتر از دانشگاه تهران نداریم و بدون شک اعتبار این مدرک در کنار یه رزومه و پرتفولیو حرفه ای می تونه نظر هر کارفرمایی رو جلب کنه.

از اینجا می تونی تصویری از یه نمونه گواهی های صادر شده برای هنرجوها رو ببینی.

دوره مستند سازی در بحران سرفصل های دوره

سرفصل های دوره

دوره مستند سازی در بحران

جزئیات مجموعه مستند روایت فتح و ویژگی های شخصی سید مرتضی آوینی
جلسه چهارم '00:24
جزئیات فرم های مختلف در مستند سازی در بحران
جلسه پنجم '00:14